Despre noi


Dongguan Yongfu hardware Co, LTD este o întreprindere cu mai mult de experiență în dezvoltarea de 20 ani&producerea diferite de metal pe plăcuța indicatoare, autocolant de metal, eticheta de metal, tag-ul, insigna&medal etc produse hardware, situat în ușor accesibil oraș internațional de producție industrială, Dongguan.

Since la începuturile sale, am aderat la principiul \"tehnologie și calitate în primul rând, cea mai mare măsură client de afaceri, a prezentat cea mai recentă tehnologie, facilități avansate, personalul tehnic de specialitate în mod activ, pentru a oferi cea mai bună calitate și servicii profesionale pentru cliențiinoștri.

Now, avem puternice R \\ echipanD, management perfect&și echipamente avansate, și havin &103; ajuns ISO9001, RoHS, REACH etc. certificările, a câștigat foarte reputație în domeniile de producție placa de identificare. Produselenoastre sunt exportate în Europa, America, Orientul#Asia, Orientul Mijlociu și Africa.

Basing în Dongguan, care se confruntă cu lumea, hardware-ul Yongfu va proceda în mod continuu pentru a oferi asigurată și satisfăcuți produse de calitate superioară pentru clienții și se străduiesc să devină un lider de fabricație plăcuța de identificare.


Anchetă

Anchetă